Ny Dream Theater plate ute 24 september 2013

Roadrunner Records har endelig lansert det etterlengtede nye albumet fra det legendariske Dream Theater. «Dream Theater» – den første selvtitulerte platen fra det GRAMMY ®-nominerte bandet etter en karriere på nesten tre tiår – kommer endelig den 24 September.

«Dream Theater» ble spilt inn ved Cove City Sound Studios i Glen Cove, New York, med grunnleggende gitarist John Petrucci som produsent og studio Richard Chycki (Aerosmith, Rush) som lydmann og mikser. Albumet markerer et strålende nytt kapittel for et alltid eventyrlystent band, og det er deres første som har blitt skrevet og innspilt med trommeslageren Mike Mangini fullstendig integrert i den kreative prosessen fra starten.

«Jeg ser hvert nye album som en mulighet til å starte på nytt», sier Petrucci. «For å enten bygge eller forbedre en retning som har vært under utvikling over tid, eller for å pløye upløyet mark. Dette er det første selvtitulerte albumet i vår karriere, og det er ingenting jeg kan tenke på som beskriver vår musikalske og kreative identitet sterkere enn det. Vi har fullt ut utforsket alle de elementene som gjør oss unike, fra det episke og intense til det atmosfæriske og filmatiske. Vi er utrolig glade i «Dream Theater » og gleder oss til at alle skal få høre det.»

«Dream Theater» vil være tilgjengelig i et bredt spekter av utgaver, inkludert standard og spesialutgave CDer, 180 Gram Vinyl Double LP, og et Limited Edition Box Set. Forhåndsbestillinger er planlagt å starte en gang i juli på Roadrunner Records nettbutikk.

 

1. FALSE AWAKENING SUITE
i. Sleep Paralysis
ii. Night Terrors
iii. Lucid Dream

2. THE ENEMY INSIDE

3. THE LOOKING GLASS

4. ENIGMA MACHINE

5. THE BIGGER PICTURE

6. BEHIND THE VEIL

7. SURRENDER TO REASON

8. ALONG FOR THE RIDE

9. ILLUMINATION THEORY
i. Paradoxe de la Lumière Noire
ii. Live, Die, Kill
iii. The Embracing Circle
iv. The Pursuit of Truth
v. Surrender, Trust & Passion

Del:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Twitter