DTNorway Podcast

Hei!

Vi vet det er lenge siden vi har gitt dere noe nytt nå, og vi beklager det sterkt. Vi lover å komme sterkere tilbake nå, og kommer til å ha en ny fanzine, en ny kalender og mer smågodt fremover. Nå kommer vi også med en ny «feature» som vi skal forsøke å utvikle, og det er en DTNorway Podcast.

Den kan man finne på http://dtnorway.com/podcast.xml – Legg til i iTunes eller ditt favorittprogram. Her vil det følge intervju, musikkbiter og mer. Dette er vår første podcast, tatt litt på sparket, så kvaliteten er vel deretter. Men jeg er fornøyd, så jeg håper dere også blir fornøyde. Tar imot kritikk og forslag med takk. Om noen har lyst til å bidra med seksjoner i podcasten, så gjerne det! Om folk som er med i band på forumet har lyst til å delta, så kan vi arrangere en liten intervjuseksjon og noen smakebiter. Dette uansett størrelse på bandet (om dere er veletablert eller nystartede, om dere har publisert mange album eller fortsatt kun lager hjemmeopptak).

I allefall.

http://dtnorway.com/podcast.xml


Del:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Twitter