Dream Theater har blitt innlemmet i Long Island Music Hall of Fame

Den 16. november 2010 ble Dream Theater innlemmet i Long Island Music Hall of Fame. John Petrucci, John Myung, Mike Portnoy og Kevin Moore startet bandet i 1986 mens de gikk på Berklee College of Music, men alle fire vokste opp i Long Island, New York. Etter at de sluttet på Berklee begynte de sakte men sikkert å øke sin følgeskare i lokalområdet. 26 år etter er fortsatt to av de fire originalmedlemmene med i bandet, og bandet er større enn noensinne, med ti plateutgivelser og tusenvis av konserter bak seg.

John Petrucci slapp følgende uttalelse:
«Det er en enorm ære for oss å bli innlemmet i Long Island Music Hall of Fame. Har vokst opp på Long Island og har bodd her mesteparten av mitt liv, så det har en helt spesiell betydning for meg. Røttene til DT stammer helt tilbake til min hjemby King Park der John Myung, og jeg brukte utallige timer på å skrive og spille musikk sammen.

Å være en del av et band med en 25 års historie som gikk fra å spille lokale Long Island klubber til å headline på ikoniske Jones Beach Theater har vært en utrolig opplevelse og innlemmingen tirsdag kveld er et stort bekreftelse på denne reisen.»

John Myung har også sluppet en uttalelse:
«Jeg er glade for å være en del av denne hendelsen, å bli innlemmet er å passere en viktig milepæl i vår karriere som forteller oss at vi er på rett vei, og inspirerer oss til å være i bevegelse fremover. Musikk er en av de største kunstformer og å bli anerkjent for våre prestasjoner i musikk som et band er virkelig en ære. »

Under følger video-snutter fra seremonien:

Del:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Twitter