dreamtheater2013

Dream Theater til Norge i Juli (Del 2: Langesund!)

DREAM THEATER (US)
Et av de største og viktigste bandene i verden innen progressiv metall kommer til Wrightegaarden og Langesund.

Dream Theater har turnert med storheter som Deep Purple, Megadeth, Iron Maiden, Emerson, Lake & Palmer og Marillion. Nå gjester de Wrightegaarden som eneste sted på Østlandet i sommer.

Det amerikanske bandet har fans over hele verden og de er kjent for å være av det ekstremt lojale slaget. Bare på Facebook har Dream Theater utrolige 3 500 000 følgere. Sist gang bandet gjestet Norge var det i Oslos stor stue, Spektrum. Konserten på Wrightegaarden blir som intimkonsert å regne for dette legendariske bandet.

Siden oppstarten på midten av 80-tallet har Dream Theater vært kjent for enkeltmedlemmenes tekniske dyktighet. Kanskje aller mest kjent er gitaristen John Petrucci, som blant annet har turnert med virtuoser Steve Vai og Joe Satriani.

Den 14. juli står Petrucci og resten av Dream Theater på scenen i Langesund, som et av sommerens hardeste høydepunkter og dette blir garantert en kveld det vil lukte svidd av lenge. Pagan’s Mind fra Telemark spiller før Dream Theater og er et av de beste bandene Norge har innenfor sjangeren Progressiv metal. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av!

Tider for kvelden:
18:00 Dører
19:30 Pagan’s Mind (NO)
21:00 Dream Theater (US)

Del:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Twitter