PREPARTY

DTNorway forfest foran konserten

PREPARTYstorVi ønsker velkommen til forfest før konserten med Dream Theater i konserthuset! Vi feirer at vi starter verdensomspennende fanklubb for bandet, og vi feirer den nye plata til Dream Theater og varmer forventningene til konserten som skal skje på kvelden.

Det vil være salg av drikke. Vi vil vise videoer og fotografier. Det vil være konkurranser hvor man kan vinne flotte premier, deriblant mulighet til å få aftershow passes (Fredag og Lørdag) hvor man kan få mulighet til å møte bandet etter konserten.

Søndag er den store lanseringsdagen for den nye fanklubben, og vi feirer det derfor med å åpne dørene ekstra tidlig: 14:30. Klokken 15:00 vil vi få en Q&A med John Petrucci og Jordan Rudess! Dette vil vare ca en time! Anbefaler derfor å være tidsnok ute!

Dørene åpner klokken 16:00. 100,- i inngangsbillett. 14:30 på søndag.

Del:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Twitter