newdreamtheater

Og endelig er det offisielt

Mike Mangini er den nye trommisen til Dream Theater. Etter en tre-dagers audition-prosess hvor Mike Mangini konkurrerte om trommestollen mot profilerte trommiser som Thomas Lang, Derek Roddy, Virgil Donati, Marco Minnemann, Aguiles Priester og Peter Wildoer, valgte Dream Theater å ansette Mike Mangini til å ta over rollen som trommis i bandet etter at Mike Portnoy valgte å slutte brått i 2010.

Mike Mangini er 48 år gammel, og burde allerede være velkjent for mange Dream Theater fans. Han spilte på tre av James LaBrie’s solo-skiver (Mullmuzzler 1 og 2, og Elements of Persuasion), og har i tillegg spilt sammen med band som Annihilator, Extreme og Steve Vai.

Mangini er også velkjent for sin teknikk, og har tre av fire «World’s Fastest Drummer»-titler (verdens raskeste trommis). Han har også vært lærer ved Berklee, en posisjon han satt i fra 2005 til 2010

Del:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Twitter